E-SZKOŁA ZS3 nr 3

×

Logowanie do Strefy nauczyciela


Zapomniałeś login?


Zapomniałeś hasło?

Strefa Rodzica

Statuty, regulaminy, procedury, zebrania, dzwonki itp... Więcej...

MENU OBIADOWE - stołówka szkolna

Wypożyczalnia rowerów trójkołowych i sprzętu rehabilitacyjnego

Regulamin, dokumenty, informacje... Więcej

Internat dla uczennic - POLECAMY!

Punkt konsultacyjny

Punkt konsultacyjny dla rodziców i nauczycieli. Więcej...

Jesteśmy na Facebook

Jesteśmy też tutaj!

Zespół Szkół Nr 3

ZSnr3 Zapoznaj się ze wszystkimi typami szkół, które wchodzą w skład naszej placówki.

Wsparcie

Nasz kanał na Youtube!

youtube

Ostatnio na Youtube

ABC Konsumenta

Jasełka 2019

Bezpieczniki Taurona

Międzynarodowy Dzień Osób Niepełnosprawnych cz.2/2

Międzynarodowy Dzień Osób Niepełnosprawnych cz.1/2

Radość najpiękniejszych lat w naszym wykonaniu

Serce - w podziękowaniu dla ludzi dobrej woli!

Statystyki

Odsłon artykułów:
2403530

Odwiedza nas 47 gości oraz 0 użytkowników.

Powiatowy Ośrodek Koordynacyjno-Rehabilitacyjno-Opiekuńczy

 

1% podatku dla naszych uczniów

1 procent

Zwracamy się z prośbą do rodziców, opiekunów, sympatyków i tych wszystkich, którzy wyrażają wolę wsparcia naszej szkoły o przekazanie 1% podatku na rzecz naszych podopiecznych. Dziękujemy!
W poprzednim roku za okazane przez Państwa wsparcie m.in. zakupiliśmy serca na nakrętki :)

 

Europejski Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania

8 listopada obchodziliśmy Europejski Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania, z tej okazji w BSIS i SPP odbyła się akcja promująca ten dzień przygotowana przez uczniów i nauczycieli z działu gastronomiczno – spożywczego. Uczniowie klasy 2a i 3a przedstawili na apelu proste wskazówki i zalecenia żywieniowe dla młodzieży, które przyczynić się mogą do zachowania przez nich zdrowia i dobrej kondycji, podkreślali bowiem, że prawidłowe odżywianie w młodości oznacza zdrowie w dorosłym

życiu oraz namawiali do aktywnego spędzania wolnego czasu zgodnie z hasłem, że ruch może zastąpić lekarstwo lecz żadne lekarstwo nie zastąpi ruchu. Na koniec zaproszono wszystkich uczestników do poczęstunku, serwowano zdrowe, pełnowartościowe przekąski oraz soki obfitujące w błonnik, witaminy i składniki mineralne. Środki i produkty na poczęstunek zapewnił sponsor pozyskany przez Fundację Caietanus.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 5
  • 7
  • 8
  • 9