×

Logowanie do Strefy nauczyciela


Zapomniałeś login?


Zapomniałeś hasło?

Strefa Rodzica

Statuty, regulaminy, procedury, zebrania, dzwonki itp... Więcej...

MENU OBIADOWE - stołówka szkolna

Wypożyczalnia rowerów trójkołowych

Regulamin, dokumenty, informacje... Więcej

Punkt konsultacyjny

Punkt konsultacyjny dla rodziców i nauczycieli. Więcej...

Jesteśmy na Facebook

Jesteśmy też tutaj!

Zespół Szkół Nr 3

ZSnr3 Zapoznaj się ze wszystkimi typami szkół, które wchodzą w skład naszej placówki.

Wsparcie

Nasz kanał na Youtube!

youtube

Ostatnio na Youtube

11 listopada - Akademia szkolna

Ślubowanie klas pierwszych BSIS i SPP

Dzień Edukacji Narodowej

Rozpoczęcie roku szkolnego 2019/20

Statystyki

Odsłon artykułów:
2179096

Odwiedza nas 29 gości oraz 0 użytkowników.

Powiatowy Ośrodek Koordynacyjno-Rehabilitacyjno-Opiekuńczy

 

Europejski Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania

 W związku z Europejskim Dniem Zdrowego Jedzenia i Gotowania obchodzonego w dniu 8 listopada nauczyciele działu gastronomiczno-spożywczego wraz z uczniami przygotowali zdrowe przekąski: szaszłyki warzywne, szaszłyki owocowe, pieczywo dietetyczne z musem z dyni, których degustacja odbyła się wśród uczniów ZSZ, BSIS, SPP

na długiej przerwie. Był to element kampanii na rzecz promocji zdrowego żywienia i zachętą do spożywania pełnowartościowych produktów zamiast napojów gazowanych i chipsów. Degustacja cieszyła się dużym zainteresowaniem wśród młodzieży, a przekąski były chętnie spożywane przez młodzież. Organizatorzy: nauczyciele działu gastronomiczno-spożywczego; Sylwia Wawrzyniak, Wioletta Zajączkowska, Maria Krasucka, Bożena Jastrzębska

  • 20181203_110014 (Copy)
  • 20181203_110416 (Copy)
  • IMG_20181203_110555 (Copy)
  • IMG_20181203_111233 (Copy)
  • IMG_20181203_111344 (Copy)
  • IMG_20181203_111350 (Copy)