×

Logowanie do Strefy nauczyciela


Zapomniałeś login?


Zapomniałeś hasło?

Strefa Rodzica

Statuty, regulaminy, procedury, zebrania, dzwonki itp... Więcej...

Punkt konsultacyjny

Punkt konsultacyjny dla rodziców i nauczycieli. Więcej...

Jesteśmy na Facebook

Jesteśmy też tutaj!

Zespół Szkół Nr 3

ZSnr3 Zapoznaj się ze wszystkimi typami szkół, które wchodzą w skład naszej placówki.

Wsparcie

Koła zainteresowań

Koła zainteresowańPo zajęciach oferujemy uczniom uczestnictwo
w kołach zainteresowań.

Nasz kanał na Youtube!

youtube

Ostatnio na Youtube

Międzynarodowy Dzień Osób Niepełnosprawnych cz.1

Międzynarodowy Dzień Osób Niepełnosprawnych cz.2

Międzynarodowy Dzień Osób Niepełnosprawnych cz.3

Międzynarodowy Dzień Osób Niepełnosprawnych cz.4

Wróżby i zabawy andrzejkowe

11 Listopada

Ognisko patriotyczne

Ślubowanie klas pierwszych BSIS i SPP

17 milionów

Bicie Rekordu Polski!

Statystyki

Odsłon artykułów:
1942353

Odwiedza nas 35 gości oraz 0 użytkowników.

Powiatowy Ośrodek Koordynacyjno-Rehabilitacyjno-Opiekuńczy

 

Europejski Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania

 W związku z Europejskim Dniem Zdrowego Jedzenia i Gotowania obchodzonego w dniu 8 listopada nauczyciele działu gastronomiczno-spożywczego wraz z uczniami przygotowali zdrowe przekąski: szaszłyki warzywne, szaszłyki owocowe, pieczywo dietetyczne z musem z dyni, których degustacja odbyła się wśród uczniów ZSZ, BSIS, SPP

na długiej przerwie. Był to element kampanii na rzecz promocji zdrowego żywienia i zachętą do spożywania pełnowartościowych produktów zamiast napojów gazowanych i chipsów. Degustacja cieszyła się dużym zainteresowaniem wśród młodzieży, a przekąski były chętnie spożywane przez młodzież. Organizatorzy: nauczyciele działu gastronomiczno-spożywczego; Sylwia Wawrzyniak, Wioletta Zajączkowska, Maria Krasucka, Bożena Jastrzębska

  • 20181203_110014 (Copy)
  • 20181203_110416 (Copy)
  • IMG_20181203_110555 (Copy)
  • IMG_20181203_111233 (Copy)
  • IMG_20181203_111344 (Copy)
  • IMG_20181203_111350 (Copy)