×

Logowanie do Strefy nauczyciela


Zapomniałeś login?


Zapomniałeś hasło?

Strefa Rodzica

Statuty, regulaminy, procedury, zebrania, dzwonki itp... Więcej...

Punkt konsultacyjny

Punkt konsultacyjny dla rodziców i nauczycieli. Więcej...

Jesteśmy na Facebook

Jesteśmy też tutaj!

Zespół Szkół Nr 3

ZSnr3 Zapoznaj się ze wszystkimi typami szkół, które wchodzą w skład naszej placówki.

Wsparcie

Koła zainteresowań

Koła zainteresowańPo zajęciach oferujemy uczniom uczestnictwo
w kołach zainteresowań.

Nasz kanał na Youtube!

youtube

Ostatnio na Youtube

Przyjaźnie dla Autyzmu

Przedstawienie profilaktyczne "Światłocień"

Życzliwy Włocławek w naszej szkole

Zasady dobrego wychowania

Teledysk na 8 Marca

Międzynarodowy Dzień Osób Niepełnosprawnych cz.1

Międzynarodowy Dzień Osób Niepełnosprawnych cz.2

Międzynarodowy Dzień Osób Niepełnosprawnych cz.3

Międzynarodowy Dzień Osób Niepełnosprawnych cz.4

Ognisko patriotyczne

Bicie Rekordu Polski!

Statystyki

Odsłon artykułów:
2006074

Odwiedza nas 53 gości oraz 0 użytkowników.

 
Kompleksowa oferta edukacyjna!  NABÓR 2019/2010

Powiatowy Ośrodek Koordynacyjno-Rehabilitacyjno-Opiekuńczy

 

1% podatku dla naszych uczniów

1 procent

Zwracamy się z prośbą do rodziców, opiekunów, sympatyków i tych wszystkich, którzy wyrażają wolę wsparcia naszej szkoły o  przekazanie 1% podatku na rzecz naszych podopiecznych. Dziękujemy!

 

Konkurs cukierniczy – rogaliki Marcinki

W pierwszych dniach listopada 2018r, tuż przed 11 listopada w Zespole Szkół nr 3 ( Szkole Branżowej I Stopnia i Zasadniczej Szkole Zawodowej) odbył się konkurs cukierniczy, dla uczniów kształcących się w zawodzie cukiernik, na wykonanie ciasteczek pn. Rogale "Marcinki". Podczas konkursu przybliżono tradycyjną formę pieczenia rogali Marcińskich. W konkursie udział wzięli uczniowie klasy I , II i III. Uczestnicy przestrzegając zdrowej rywalizacji,

mieli możliwość sprawdzenia swoich umiejętności zawodowych, sprawności manualnej, związanych z prawidłowym przygotowaniem i sporządzeniem ciasta, formowaniem i kształtowaniem rogali. Wykonane zadanie konkursowe podlegało ocenie według ustalonych kryteriów: przestrzeganie zasad BHP, gospodarowanie surowcem, technika wykonanie (zachowanie kształtu), estetyka i dekoracja wyrobu, zachowany kolor wypieku, degustacja). Wykonanie rogalików okazało się łatwe do wykonania, gdyż aż sześciu uczniów zajęło I miejsce, czterech uczniów II miejsce, natomiast trzech uczniów III miejsce. Naszym uczniom gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów zawodowych.

  • 20181105_092156
  • 20181105_102059
  • 20181105_114927
  • PART_1541590013215
  • PART_1541590048458
  • PART_1541590145923
  • PART_1541590180773
  • PART_1541590436953
  • PART_1541590467293
  • PART_1541590480008